16.03.2022 | Oorsprong: Kur- & Gästeservice Bad Füssing KdöR

Bad Füssing – ontspanning voor lichaam en geest

Ontspanningsoase Bad Füssing
Ontspanningsoase Bad Füssing
In Bad Füssing kunnen kuurgasten en kuurvakantiegangers genieten van een geweldig aanbod. | © Kur- & Gästeservice Bad Füssing KdöR

De afgelopen tijd heeft bij veel mensen de stemming beïnvloed. Na de fysiek en mentaal uitputtende maanden van de coronapandemie verlangen veel mensen naar een ontspannende en tegelijkertijd veilige onderbreking van het dagelijkse leven. Vooral in de komende herfst- en wintermaanden biedt Bad Füssing u talloze mogelijkheden om deze vakantiedromen waar te maken. Geniet van een stimulerend wellnessweekend of een actieve vakantie in een paradijselijke omgeving om uzelf nieuwe energie te geven.

Onovertroffen is de medicinale werking van het legendarische thermaalwater van Bad Füssing, dat vanuit de diepte van het oergesteente tot aan de oppervlakte 56 graden heet borrelt. Het water heeft een bijzondere werking op verschillende aandoeningen van het bewegingsapparaat zoals reuma, artrose, gewrichts- en rugpijn. Het grootste kuurlandschap van Europa biedt onbeperkte mogelijkheden om de geneeskracht van de natuur te gebruiken voor uw eigen gezondheid, om weer fit en mobiel te worden en te blijven.

In Bad Füssing kunnen kuurgasten en kuurvakantiegangers genieten van een geweldig aanbod: Ontspanning voor nieuwe mentale kracht en hoge medische competentie tegen de vele gezondheidsproblemen van onze tijd.

Op het gebied van cultuur wordt de bezoeker in Bad Füssing verwend met een ongekend aanbod met jaarlijks meer dan 2200 evenementen.