12.05.2023 | Oorsprong: Kur und Tourismus GmbH Bad Peterstal-Griesbach

Bierwandeling langs de Wiesensteig

Wandelen op de premiumwandelroute Wiesensteig
Wandelen op de premiumwandelroute Wiesensteig
Begeleide bierwandeling op de premiumwandelroute Wiesensteig | © Kur und Tourismus GmbH Bad Peterstal-Griesbach

Bierliefhebbers opgelet! Dit jaar vindt een bijzonder genietmoment plaats langs de premiumwandelroute Wiesensteig: Een begeleide bierwandeling! Deze zal plaatsvinden in samenwerking met de Alpirsbacher Klosterbräu brouwerij en de Schwarzwaldverein/Bad Peterstal-Griesbach lokale groep op 17 juni 2023. Kaarten voor het evenement kunnen online worden gekocht op www.bad-peterstal-griesbach.de.

Naast het adembenemende landschap op de wandelroute worden op verschillende stations regionale bieren van Alpirsbacher Klosterbräu geproefd. Een stevige snack (bij een van de proefstations) met regionale worst- en broodspecialiteiten rondt de belevenis af.

Wetenswaardig: De Wiesensteig is door het Duitse wandelinstituut onderscheiden met het extra certificaat "Regional Genuss".

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Kur- und Tourismus GmbH Bad Peterstal-Griesbach, Tel: 07806/91000, E-Mail: info@bad-peterstal-griesbach.info

Vakantiemagazine Bad Peterstal-Griesbach

Vakantiemagazine Bad Peterstal-Griesbach

Zwarte Woud

Genesteld in de diepe dalen van het Zwarte Woud, doorkruist door de Wilde Rench, ligt de idyllische nationale parkgemeente Bad Peterstal-Griesbach op ongeveer 400m boven de zeespiegel. Het kuuroord werd beroemd om zijn drie minerale bronnen en staat tegenwoordig voor uitstekende wandelvakanties en gezinsvriendelijke aanbiedingen. De premium wandelroutes Himmelssteig, Schwarzwaldsteig, Teufelskanzelsteig en Wiesensteig en de premium wandelroute Panoramawegle staan bovenaan de lijst. Ontdek de uitgestrekte bossen van het Zwarte Woud, verborgen weidedalen met prachtige fruitboomweiden, machtige rotsen en stille meren tijdens het wandelen op de vele natuurpaden.

Bron op de Wiesensteig premium wandelroute - Bron op de Wiesensteig premium wandelroute - © Kur und Tourismus GmbH Bad Peterstal-Griesbach, Petra Boschert
Bron op de Wiesensteig premium wandelroute | © Kur und Tourismus GmbH Bad Peterstal-Griesbach, Petra Boschert