16.12.2020 | Oorsprong: Ferienregion Waginger See

Geniet de vrijheid in de schoot van moeder natuur

Elke dag een klein avontuur
Elke dag een klein avontuur
© Richard Scheuerecker

De kampeerterreinen rondom de Waginger See bieden een uniek palet aan belevenissen voor avonturiers, ontspanning en eindeloze waterpret.

Leef dichtbij en met de natuur, ontmoet vrienden, plan uitstapjes en put alle mogelijkheden die het water het element maken waarmee je wat kunt beleven. De regio Waginger See biedt met niet minder dan 13 prachtig gelegen terreinen een unieke gelegenheid om het kamperen opnieuw te ontdekken.

Perfecte excursiedag in Waging - Perfecte excursiedag in Waging - © Richard Scheuerecker
Perfecte excursiedag in Waging | © Richard Scheuerecker

Het maakt niet uit of het een Wood Lodge of een slaapton is, of yoga, spa en massage, aaibare dieren op de boerderij, de romantiek van een kampvuur of hengelsportavonturen, Stand Up Paddling met uitzicht op de bergen, veelzijdige kinderrecreatieprogramma’s of schilderachtige zonsopgangen en door de natuur geboden sfeermomenten in idyllische oases van rust: Aan het warmste meer in Ober-Beieren ligt een echt paradijs voor campers, met veel fietspaden om er op verkenning te gaan. Diegene die op zoek is naar avontuur en een intens vakantiegevoel is hier precies op de goede plek. Surf- en zeilscholen evenals, bijna overal, barrièrevrijheid, inbegrepen.