17.08.2022 | Oorsprong: Tourismusverband Franken e.V.

Gratis geluidsontwikkeling in de gevangenis

Gratis geluidsontwikkeling in de gevangenis
Margravial Opera House in Bayreuth | © Juergen Laakmann auf Pixabay

A capella festival Sangeslust 2022 in Bayreuth

In november 2022 wordt Bayreuth opnieuw omgetoverd tot een bolwerk van a capella zang tijdens het festival "Sangeslust". De aftrap wordt gegeven op 5 november 2022, wanneer het balkon van de Opera Margravial het toneel wordt van de "Serenata Balkonia".

Vier formaties zullen een kort voorproefje geven van het restaurantfestival dat op dezelfde avond zal plaatsvinden: In vier restaurants in Bayreuth treden om beurten verschillende bands op, terwijl de gasten in het restaurant van hun keuze genieten van het door hen gewenste menu. Op 6 november 2022 volgt dan "Sing Sing", een klassiek vocaal concert in de Ordenssaal van het voormalige St. Georgen Paleis, waar nu de gevangenis van Bayreuth is gevestigd. Het festival nodigt u uit voor een meezingconcert op 18 november 2022 in de Herzogkeller. Het maakt helemaal niet uit of het publiek uit goede zangers bestaat - het belangrijkste is dat je plezier hebt.

Een echt hoogtepunt volgt de volgende avond in het Reichshof: acht beatboxers van wereldklasse nemen het tegen elkaar op in een spannende soundbattle. Eveneens op 19 november 2022 biedt de workshop popkoor de mogelijkheid om de eigen stem verder te ontwikkelen. De voorverkoop voor het festival begint eind augustus.

Bayreuth Vakantie

Bayreuth Vakantie

Beieren

Bayreuth – UNESCO-werelderfgoed en de wereld van Wilhelmine