10.11.2022 | Oorsprong: Tourismusverband Region Hall-Wattens

Hall-Wattens Regio – de beste van Tiroolse berg natuur en cultuur

Hall in Tirol
Hall in Tirol
Hall in Tirol - de beste van Tiroolse berg natuur en cultuur | © David Mark, Pixabay

Tien schilderachtige vakantiedorpen en de charmante middeleeuwse stad Hall in Tirol zijn ideaal voor een onvergetelijke vakantie voor ontdekkingsreizigers in het hart van Tirol.

In de regio Hall-Wattens vindt u veel gevarieerde wandelingen en mountainbiketochten. In het wilde en romantische landschap van het Karwendel Natuurpark, het grootste natuurpark van Oostenrijk, zijn vaak gemzen en steenarenden te zien. Op de Glungezer in de Tuxer Alpen brengt een nieuwe kabelbaan wandelaars tot op 2.000 meter boven de zeespiegel, waar ook de beroemde Panorama-Zirbenweg begint.

Hall-Wattens Vakantie

Hall-Wattens Vakantie

Tirol

Vakantie voor ontdekkingsreizigers in de Tirolse bergen. Hall in Tirol zijn ideaal voor een onvergetelijke, actieve vakantie in hartje Tirol.

In Hall in Tirol kunt u de grootste oude stad van West-Oostenrijk ontdekken. Ooit werd hier geld geslagen en wereldhandel gedreven. Vandaag kunt u door historische steegjes slenteren en in originele winkeltjes snuffelen. En in de beroemde Swarovski Kristalwerelden is er een heel bijzondere attractie: in een van de zeventien Wonderkamers sneeuwt het nu het hele jaar door.