15.09.2020 | Oorsprong: Familotel AG

Kinderen laten ons ronddwalen

Familotels brengen de natuur tot leven
Familotels brengen de natuur tot leven
Familotels brengen de natuur tot leven | © Familotel AG

Ga de natuur in en ontdek de wereld van planten en dieren. Niet alleen kinderen zijn daar dol op. Laat je blik in de verte dwalen en haal gewoon diep adem. Familotel, de toonaangevende Europese samenwerking voor familiehotels, biedt onvergetelijke wandelervaringen voor gezinnen en kinderen. De meer dan 60 partnerhotels in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Liechtenstein, Nederland, Zwitserland en Hongarije hebben slimme concepten ontwikkeld voor gezinswandelingen in de natuur.

Wandel uitgebreid door de flora en fauna. Met dierlijk gezelschap of helemaal alleen, altijd op zoek naar het grote avontuur. Een wandeling met lama, pony, geit en kip is iets heel bijzonders. Hoe zien dieren de omgeving eigenlijk? Het is de moeite waard om uw standpunt te veranderen. Zelfs als naturalist, wanneer de wereld wordt verkend op speciaal gecreëerde wateravonturenparcoursen rond en in het koele water. Detectives lossen spannende puzzels op tijdens hun onderzoek. Bovendien worden interessante feiten over de regio op een speelse manier overgebracht. Talrijke familiehotels bieden wandelmogelijkheden om de omgeving alleen of samen met opgeleide gidsen te verkennen. Spanning, spelletjes en plezier zijn altijd inbegrepen. Waarnemen en ervaren met alle zintuigen. Hoe vaak vraag je je af hoe comfortabel de grond waarop je staat voelt? Doe je schoenen uit en voel gewoon. Een blotevoetentocht creëert meteen een heel andere relatie met de omgeving. Een unieke ervaring is om de regio 's nachts alleen met lantaarns of fakkels te verkennen. Het kraken van het kreupelhout bij elke stap, de geluiden van de nachtdieren en de vele schaduwen die hun eigen verhalen vertellen, zorgen ervoor dat gezinnen zich kunnen onderdompelen in deze opwindende wereld: Een wandeling als in een droom.

Meer informatie vindt u in de Familotel-catalogus "Vakantiegeluk 2020" of op familotel.com. Zo is de juiste accommodatie eenvoudig te selecteren en staat niets een ontspannen gezinsvakantie met veel natuurbeleving in de weg.