21.03.2022 | Oorsprong: Kur- & GästeService Bad Füssing c/o NewsWork AG

Kuuroordcamping met vijf sterren en feel-good plus in Bad Füssing

Campingvoorzieningen in Bad Füssing
Campingvoorzieningen in Bad Füssing
Topkwaliteit en fantastische natuur: de campings van Bad Füssing behoren tot de mooiste van Duitsland en tot de populairste van Europa. | © Kur- & GästeService Bad Füssing

Topkwaliteit en fantastische natuur: de campings van Bad Füssing behoren tot de mooiste van Duitsland en tot de populairste van Europa. Ze bieden maximaal comfort en, als bijzonder gezonde extra, ontspanning in het legendarische thermaalwater van Bad Füssing.

Er zijn 2.500 campings met meer dan 200.000 plaatsen in Duitsland. De campings in Bad Füssing in Neder-Beieren bieden hun gasten kamperen met gezondheid plus - rustgevend kamperen met vijfsterrencomfort op verzoek, inclusief de genezende kracht van het thermale water van Bad Füssing.

Bad Füssing, het populairste kuuroord van Europa in het Beierse Golf- en Thermenland, is nu zeer in trek bij campervakantiegangers met zin voor gezonde ontspanning, want de werking van het thermale water van Bad Füssing is wereldberoemd en wetenschappelijk bevestigd. Bad Füssing verwent zijn bezoekers met Europa's meest uitgestrekte thermenlandschap met 12.000 vierkante meter wateroppervlakte, met wellness-attracties uit de hele wereld, unieke saunawerelden of zelfs pure paradijselijke natuur. Ongeveer 460 kilometer aan fiets- en wandelpaden wachten erop ontdekt te worden. Bijzonder populair bij vakantiegangers uit Bad Füssing: Thermenfiets, de actief-ontspannende combinatie van fietsen en een bad in de thermen.

Een echt pluspunt voor reizigers met een camper: Bad Füssing is gunstig gelegen in het hart van Europa in het drielandenpunt Beieren, Tsjechië en Oostenrijk en is gemakkelijk te bereiken via de snelwegen A3 Neurenberg-Wenen of A94/B12.

Het meest uitgestrekte thermale landschap van Europa bevindt zich in Bad Füssing - Bad Füssing verwent zijn bezoekers met Europa's meest uitgestrekte thermenlandschap met 12.000 vierkante meter wateroppervlak, met wellness-attracties uit de hele wereld. - © Kur- & GästeService Bad Füssing
Bad Füssing verwent zijn bezoekers met Europa's meest uitgestrekte thermenlandschap met 12.000 vierkante meter wateroppervlak, met wellness-attracties uit de hele wereld. | © Kur- & GästeService Bad Füssing

Twee van de 100 populairste campings in Europa

De campings van Bad Füssing schitteren met vijf comfortsterren en hebben vele onderscheidingen gekregen. In de afgelopen jaren hebben zij op vele gebieden, zoals milieubeheer, service en kwaliteit, de beste cijfers behaald.

Twee Bad Füssing campings - de Holmernhof en de Max 1 camping - behoren ook dit jaar weer tot de 100 populairste campings van Europa, volgens de gerenommeerde "camping.info Award 2022". De onderscheiding was gebaseerd op ongeveer 228.000 beoordelingen van meer dan 150.000 kampeervakantiegangers.

Duurzaamheid volgens de hoogste normen - Holmernhof

Holmernhof is om vele redenen zeer populair bij de campinggemeenschap: het kreeg de beste beoordeling in de categorieën "staanplaats & infrastructuur" en "staat van de huuraccommodaties". Direct bij de ingang van Bad Füssing ligt de camping op een rustige en ontspannende locatie: Vakantiegangers die hier in het groen een van de in totaal 160 staanplaatsen boeken, waarderen vooral de directe nabijheid van Europa's grootste thermenlandschap.

In de aangrenzende gezondheidsruimte van de Holmernhof staan fysiotherapeuten klaar voor gezondheidsbewuste kampeerders, die kunnen profiteren van een breed scala aan verschillende behandelingen. Extra: Holmernhof is bijzonder milieuvriendelijk. Het etablissement is een van de eerste etablissementen in Beieren waaraan het prestigieuze Europese Ecolabel voor logiesverstrekkende bedrijven is toegekend.

Favoriete sites voor elke smaak

De camping "Max 1" - die ook in de "Camping.info Award 2022" tot de honderd beste campings van Europa werd gerekend - kreeg de beoordeling "Ideaal voor wellness-camping". De het hele jaar door geopende kuur- en vakantiecamping "Max 1", gelegen aan de rand van het idyllische natuurgebied "Unterer Inn", geldt met zijn 160 staanplaatsen ook als ideale locatie voor ontspannende kuur-, wellness-, cultuur- en natuurbelevenisvakanties.

Of het nu gaat om verzorgde, getemde natuurlijkheid met precies de juiste hoeveelheid luxe, ruime favoriete staanplaatsen voor kampeerders met een lichaam en ziel, staanplaatsen voor camperliefhebbers en weelderig groene standplaatsen voor levensgenieters: de hoogwaardige voorzieningen van de camping met een eigen overdekt thermaalbad, saunalandschap, wellness- en gezondheidscentrum met fysiotherapie, massage, fitness en cosmetica, een idyllisch natuurlijk zwemmeer, evenals een eigen delicatessenrestaurant garanderen een comfortabel en ontspannen verblijf voor iedereen.

Kamperen in een paradijselijk landschap

Vijf andere faciliteiten vullen het uitgebreide campingaanbod van Bad Füssing aan. Daartoe behoren "Camping Fischer" als idyllische kleine camping op een rustige locatie midden in de natuur en "Kur-Camping Fuchs", die de gezellige sfeer van een moderne camping combineert met een voorbeeldige medische verzorging met een eigen therapiefaciliteit en een gratis pendelbus naar de drie thermale baden.

Tussen twee beekjes, idyllisch midden in de natuur en zeer rustig, ligt camping Riedlhof van de familie Göschl in het stadsdeel Bad Füssing in Safferstetten. Net als alle andere campings in Bad Füssing, scoort ook deze camping met de beste infrastructuur, winkelmogelijkheden en restaurants in de directe omgeving. Meer info: www.badfuessing.com/camping