02.03.2023 | Oorsprong: Tourismus, Kur und Stadtentwicklung Bad Laasphe GmbH

Nieuwe website van de toeristische regio Bad Laasphe gelanceerd in het voorjaar 2023

Nieuwe website van de toeristische regio Bad Laasphe gelanceerd in het voorjaar 2023
De toeristische regio Bad Laasphe heeft een nieuwe internetaanwezigheid gerealiseerd | © Tourismus, Kur und Stadtentwicklung Bad Laasphe GmbH

De toeristische website van Bad Laasphes is onlangs in een nieuw jasje gestoken en de sfeervolle beelden wekken het verlangen naar een vakantie in de regio.

Fris design, nieuwe inhoud, duidelijke gebruikersbegeleiding. Direct op de startpagina wordt u verwelkomd met een 360-graden tour die u door de regio leidt.

Het menu van de site leidt u gericht en behoeftegericht door het aanbod in de regio. Met één klik komt u bij een overzicht van alle verhuurders en in sommige gevallen kunt u direct boeken. Actieve gasten vinden een overzicht van alle wandelmogelijkheden, fietstochten en andere sportieve activiteiten. Ook is er informatie over wellness-aanbiedingen, Kneipp-mogelijkheden, excursies in de omgeving en evenementen.

Een lijst van winkeliers, dienstverleners en restaurants biedt links naar het brede aanbod in de stad en haar wijken.
Geheel nieuw zijn individuele thema's zoals "familietijd" of "vakantie met de hond".

Naast de toeristische pagina is ook de website van het paddestoelenmuseum opnieuw gelanceerd. De goed gestructureerde site geeft de bezoeker een indruk van wat hij kan verwachten. Hij geeft inzicht in de permanente tentoonstelling en informatie over de paddenstoelenseminars. Kijk op www.pilzmuseum.de.

De site is bereikbaar via www.tourismus-badlaasphe.de en www.bad-laasphe.de. TKS verheugt zich op vele bezoekers online en daarna hier in ons mooie Lahnstadt.

Hostmap Bad Laasphe

Hostmap Bad Laasphe

Siegen-Wittgenstein

Gelegen aan de rand van het Rothaargebergte biedt de stad Bad Laasphe optimale omstandigheden voor natuurminnende, sportieve en gezondheidsbewuste mensen van alle leeftijden. Geniet van de prachtige ambiance en het landschap, bijvoorbeeld tijdens een ontspannen korte vakantie.