11.05.2023 | Oorsprong: Lingen Wirtschaft + Tourismus GmbH

Sting Live 2023 in Lingen an het Ems-Tickets incl. hotelovernachting

EmslandArena in Lingen
EmslandArena in Lingen
Vier jaar na zijn grandioze uitverkochte openluchtconcert zal de muzikant Sting op 22 juni 2023 opnieuw een stop maken in Lingen, Emsland, als onderdeel van zijn "Sting: My Songs"-tournee. | © EmslandArena

De uitzonderlijke Britse muzikant "Sting" toert in de zomer van 2023 door Europa en geeft op 22 juni 2023 een openluchtconcert in de EmslandArena in Lingen. In het kader van de "My Songs"-tournee zal hij populaire nummers als "Englishman in New York" of "Fields of Gold" spelen, maar ook politiehits als "Roxanne" of "Every Breath You Take" zullen deel uitmaken van de set.

U verblijft niet ver van de arena in het Parkhotel of het Hotel Looken Inn. Om de gastronomische diversiteit van de stad voor of na het concert te ervaren, is onze populaire culinaire voucher bij het concertpakket inbegrepen, die u kunt inwisselen in de deelnemende restaurants.

Het concert met Sting is een onvergelijkbare ervaring die u niet mag missen. Graag verlengen wij uw verblijf in Lingen met extra dagen.

In de prijs zijn de volgende diensten inbegrepen:

Tweepersoonskamer p.p. in het Parkhotel: 169,00 € (eenpersoonstoeslag 30,00 €)
Tweepersoonskamer p.p. in de Looken Inn: 179,00 € (eenpersoonstoeslag 40,00 €)

  • 1 overnachting in het hotel van uw keuze
  • 1 ontbijtbuffet
  • Concertticket voor "My Songs 2023" op 22.06.2023 om 20.00 uur (alleen staanplaatsen)
  • 1 Lingen gourmet voucher (waarde: 14 €)
  • 1 arrangement "Welkom in Lingen

Reisperiode: 22.-23.06.2023

Voor deze rondleiding gelden speciale annuleringsvoorwaarden.

Voor boeking en verdere informatie kijk op www.tourismus-lingen.de of bel +49 591-9144144 of mail info@tourismus-lingen.de.

Reisaanbiedingen voor Lingen en het Emsland

Reisaanbiedingen voor Lingen en het Emsland

Emsland

Beleef de veelzijdigheid van de Emslandse cultuurmetropool Lingen. Of het nu gaat om een vijf nachten durende fietssterrentocht, een rondleiding door de oude binnenstad van Lingen of een op maat gemaakt clubvakantie-aanbod: De beste suggesties voor Lingen-ervaringen vindt u gebundeld in de pakketmap. Achterin de brochure vindt u ook een gids van gastheren.