07.01.2021 | Oorsprong: Tourismusverband Region Hall-Wattens

Vakantie voor ontdekkingsreizigers in de Tirolse bergen

Vakantie in hartje Tirol
Vakantie in hartje Tirol
Vakantie in hartje Tirol | © Hall-Wattens.at

Tien pittoreske vakantiedorpjes en het charmante middeleeuwse stadje Hall in Tirol zijn ideaal voor een onvergetelijke, actieve vakantie in hartje Tirol. Of het nu de Zirbenweg - een panoramisch wandelpad op 2000 meter boven de zeespiegel - of onderweg in het wilde en romantische landschap van natuurpark Karwendel - het grootste natuurpark van Oostenrijk - is: in de regio Hall-Wattens vindt u een groot aantal gevarieerde wandelingen. Tevens zijn er interessante paden voor mountainbikers en fietsers. Op een e-bike kan men ontspannen van de prachtige bergen genieten.

Hall-Wattens Vakantie

Hall-Wattens Vakantie

Tirol

Vakantie voor ontdekkingsreizigers in de Tirolse bergen. Hall in Tirol zijn ideaal voor een onvergetelijke, actieve vakantie in hartje Tirol.

Breng voor de verandering een bezoek aan de beroemde Swarovski Kristallwelten: hier hebben internationale kunstenaars kristal op hun eigen manier geïnterpreteerd in de 17 ruimtes en in de ruime tuin.

In Hall in Tirol ontdekt u de grootste oude stad in het westen van Oostenrijk. Hier werd geld gemaakt en wereldwijd handel gedreven. Prachtige gebouwen getuigen van het glorieuze verleden; tegenwoordig slentert men door de historische straten en neuzelt men in de gezellige winkeltjes - altijd met de prachtige Tirolse bergen op de achtergrond.