09.02.2023 | Oorsprong: Tourist-Info Waginger See

Waginger See - Vakantietips voor mannen

Waginger See - Gebied voor grote snoek
Waginger See - Gebied voor grote snoek
De Rupertiwinkel biedt veel mannelijke ervaringen | © Tourist-Info Waginger See

Gebied voor grote snoek - De Rupertiwinkel biedt veel mannelijke ervaringen

Goede vrienden zijn erg belangrijk. Voor 82,7 procent van de mannen zijn ze zelfs het belangrijkste in het leven. Ook plezier en genot staan hoog in het vaandel. Een gezamenlijke reis, bijvoorbeeld naar het Opper-Beierse Chiemgau, biedt de mogelijkheid dit alles te combineren.

Het licht heuvelachtige schilderachtige landschap rond de Waginger See en Beieren trekt beste maatjes, stamtafelbroeders of clubgenoten met talrijke mannelijke ervaringen aan - van sportief tot plezierig.

Het palet varieert van visgidsen tot fiets- en puzzeltochten, tot workshops smeden en rondleidingen door brouwerijen en distilleerderijen - inclusief proeverijen. Bovendien bieden vele rustieke herbergen verfrissing voor lichaam en geest. Een insidertip is bijvoorbeeld de Dorfwirtschaft Asten bij Tittmoning, waar u kunt genieten van eten en drinken in de grote biertuin en een uitzicht op de Salzach en de Berchtesgaden en Salzburger Alpen.

Op www.waginger-see.de vind je meer informatie over alle avonturen - inclusief een video waardoor je meteen je hengel in de boot wilt pakken.

Rustieke herbergen voor verfrissing van lichaam en geest - Rustieke herbergen voor verfrissing van lichaam en geest - © Tourist-Info Waginger See
Rustieke herbergen voor verfrissing van lichaam en geest | © Tourist-Info Waginger See