03.08.2021 | Oorsprong: Kur- & GästeService Bad Füssing

Welzijnsvakantie in Bad Füssing

Bad Füssing in Neder-Beieren kan als een van de belangrijkste bestemmingen voor gezondheidsreizen in Duitsland optimaal profiteren van deze zomertrend van 2021. "Onze gasten- en overnachtingscijfers zijn sinds juni van dit jaar weer gestaag gestegen en we zijn verheugd over de terugkeer van veel vaste gasten, maar ook van nieuwe gasten die voor het eerst naar ons komen om hun zomervakantiedromen te verwezenlijken", aldus Daniela Leipelt, manager spa & toerisme van Bad Füssing. "Gezondheids- en wellnessvakanties zijn erg in trek en vooral onze hotels en verhuurders in het topsegment, die de afgelopen jaren met succes hebben geïnvesteerd, zijn in de zomermaanden al erg goed volgeboekt. Maar er zijn ook nog vakantieverblijven beschikbaar."

De spa in het hart van het Beierse golf- en kuurland

Het kuuroord aan de Beiers-Oostenrijkse grens is het populairste kuuroord van Europa en "Eindelijk weer Bad Füssing" is de kop van de diverse campagnes rond de ReStart-campagne, die sinds juni overal in de stad zichtbaar is en de positieve "terugkeerstemming" tastbaar maakt: Neder-Beierse gastvrijheid, 1000 wellness-eilanden tussen de thermen, talrijke fiets- en wandelroutes en natuur- & activiteitenaanbiedingen helpen om de stress van de afgelopen maanden te vergeten en het leven van alledag achter zich te laten. Het tijdschrift "Focus" heeft Bad Füssing na 2019 en 2020 ook dit jaar 2021 drie keer op rij als "Top Spa" in Duitsland onderscheiden.

Recreatie voor lichaam en geest - Recreatie voor lichaam en geest - © Kur- & GästeService Bad Füssing
Recreatie voor lichaam en geest | © Kur- & GästeService Bad Füssing

De ontspannende combinatie van thermaal baden en fietsen

"Spa fietsen" met veel "gezonde afstand" Maar Bad Füssing biedt nog veel meer: de ongeveer 460 kilometer aan goed uitgebouwde fiets- en wandelpaden vormen de beste basis voor een actieve fietsvakantie met veel "gezonde afstand". Enkele duizenden huurfietsen en steeds meer e-bike verhuurstations maken Bad Füssing tot de ideale vakantiebestemming voor een ontspannende actieve vakantie.

De ontspannende combinatie van thermaal baden en fietsen is een van de bijzondere genoegens die zowel jongere als oudere gasten in de zomer in Bad Füssing weten te waarderen - als de ideale combinatie om nieuwe energie op te doen, te ontspannen, fit te blijven en tegelijkertijd het beste te doen voor rug en gewrichten. Nordic walkers vinden in het grootste Nordic Walking-centrum van Duitsland ook meer dan 20 verschillende routes met een lengte van meer dan 160 kilometer.

Neem een pauze - Neem een pauze - © Kur- & GästeService Bad Füssing
Neem een pauze | © Kur- & GästeService Bad Füssing