19.12.2019

Winterpret voor iedereen

Winterpret voor iedereen
Heldere zon- en sneeuwwandeling | © Pixabay

Skiërs, langlaufers, rodelaars en snowboarders verheugen zich al ver voordat het seizoen begint, op de eerste sneeuw. Met name in Oostenrijk kunt u ontelbare mogelijkheden vinden, om, vaak in de stralende zon, een sportieve dag op de latten of op de ijzers door te brengen en hem ‘s avonds naar behoren af te sluiten. Vakantieparken zijn voor wintersporters als uitgangspunt ideaal. U bent snel en zonder problemen in een aantrekkelijk skigebied en u kunt deelnemen aan een aantrekkelijk en gezinsvriendelijk omlijstend programma. Alle sneeuwliefhebbers komen hier aan hun trekken - of u nu met kinderen of met vrienden op pad bent.

 

Sneeuwactie

Voor iedereen de geschikte berg Zowel de beginner als de prof vindt in de bergen van Oostenrijk een geschikte piste. Skiën in Oostenrijk is gewoonweg te gek.

De skigebieden in Tirol, Vorarlberg, Karinthië, Stiermarken en het Salzburger Land hebben alles te bieden wat bij de perfecte skivakantie in Oostenrijk hoort: een betoverend bergpanorama met vele drieduizend meter toppen, goed geprepareerde skipistes en afwisselingsrijke skigebieden inclusief talrijke gletsjers, een omvangrijk netwerk aan loipes voor het langlaufen, gezellige overnachtingsmogelijkheden, een bruisende après-ski met internationale evenementen in vele skiresorts.

Dat maakt Oostenrijk tot de meest populaire bestemming voor een skien wintervakantie in de Alpen.

Skiërs in Oostenrijk - © Pixabay
© Pixabay

De skigebieden in Oostenrijk zijn al jarenlang heel erg in trek bij de Nederlanders. Dankzij de uitstekende ligging in de Alpen zijn vele skigebieden praktisch altijd verzekerd van sneeuw en ook liggen er pistes boven een hoogte van 2000 meter. Bovendien worden de liftinstallaties doorlopend gemoderniseerd, wordt tussen bepaalde skigebieden in Oostenrijk een onderlinge verbinding aangelegd en wordt het aanbod aan amusement vergroot.