12.07.2023 | Oorsprong: Tourismus+Congress GmbH Frankfurt am Main

Zomermagie in Frankfurt: feesten, dansen en genieten

Opera Square Festival in Frankfurt am Main
Opera Square Festival in Frankfurt am Main
Opera Square Festival in Frankfurt am Main | © #visitrheinmain, David Vasicek

In de zomer speelt het leven in Frankfurt am Main zich buiten af met livemuziek, onder schaduwrijke bomen, direct aan de rivier, op het water, met een koel drankje in een ligstoel of spetterend in het rond. Voor stadsreizigers die graag feesten, chillen en genieten van een grote culturele verscheidenheid, blijft geen vakantiewens onvervuld.

Het hoogtepunt is elk jaar het Museumsuferfest van 25 tot 27 augustus 2023 - een van de grootste kunst- en cultuurfestivals in Europa. Zoals elk jaar in het laatste weekend van augustus openen de musea tot laat in de avond hun deuren, bij de talrijke kraampjes langs de museumdijk kunnen handwerk en accessoires worden gekocht en een veelzijdig podiumprogramma zorgt voor afwisselend entertainment. Culinaire lekkernijen van over de hele wereld worden aangeboden.

Boek nu een korte reis naar Frankfurt en ervaar een stad vol contrasten en spannende indrukken. Of het nu gaat om architectuur, cultuur, geschiedenis of winkelen - Frankfurt biedt iets speciaals voor elke smaak. Laat je inspireren door de diversiteit en creëer onvergetelijke herinneringen in de Mainmetropool.