Uw contactgegevens:

*Verplichte velden

Opmerking voor uw catalogusbestelling

Persoonlijke gegevens die u ons via het bovenstaande contactformulier stuurt, worden alleen gebruikt om uw verzoek te beantwoorden en voor de technische administratie die aan dit proces is gekoppeld. De overdracht van uw gegevens aan derden is alleen voor zover vereist voor de verzending van de geselecteerde catalogi door de respectieve aanbieder. Bovendien worden gegevens niet aan derden bekendgemaakt!

U hebt het recht om uw toestemming voor verwerking op elk gewenst moment te herroepen. In dit geval worden de persoonlijke gegevens die over u zijn opgeslagen onmiddellijk verwijderd of geanonimiseerd. Na verwerking van uw vragen worden uw gegevens uiterlijk na 6 maanden verwijderd of geanonimiseerd.

Meer informatie over gegevensbescherming en de verwerking van persoonlijke gegevens is te vinden in ons privacybeleid.

Vakantienieuwsbrief van Vakantiekompas

Wilt u regelmatig op de hoogte blijven van nieuws uit ons huis, bestel dan onze nieuwsbrief. Voer uw e-mailadres in het juiste veld in, neem kennis van ons privacybeleid en klik vervolgens op Verzenden.

Persoonlijke gegevens die u ons in dit verband toestuurt, worden alleen door ons opgeslagen voor zover dit noodzakelijk is voor de technische administratie en het verzenden van de nieuwsbrief. De overdracht van gegevens aan derden is dat niet. U hebt het recht om een gegeven toestemming om de nieuwsbrief met ingang van de toekomst te ontvangen te allen tijde in te trekken. In dit geval worden de persoonlijke gegevens die over u zijn opgeslagen, onmiddellijk verwijderd.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over privacy en de verwerking van persoonlijke gegevens in ons bedrijf.