Vakantie Nieuws

Interessante artikelen, nieuws en artikelen over toeristische onderwerpen - Informatie en nieuws voor uw volgende vakantie op Vakantiekompas.nl!

12.06.2024

De regio Hall-Wattens in het hart van Tirol mag dan klein zijn, het is er bijzonder fijn. Vooral op culinair gebied: regionale kwaliteit en internationale topgastronomie gaan hier hand in hand.

verdere informatie
11.06.2024

Aankomst, onderdompelen, ontspannen en genieten: Bad Füssing in Neder-Beieren is ook in het hoogseizoen tijdens de warme zomermaanden in de ban van een gevarieerd vakantieaanbod.

verdere informatie
10.06.2024

De Havel en zijn meren vormen een uniek waterlandschap. Het is het grootste aaneengesloten watersportgebied in Europa. De stad Potsdam is een eiland midden in dit uitgestrekte landschap.

verdere informatie
06.06.2024

Na een wandeling langs het kilometerslange Oostzeestrand door het kustbos komen vakantiegangers terug met een gezonde eetlust. De keuze is aan jou in Graal-Müritz.

verdere informatie
29.05.2024

Deze zomer vinden in Bad Mergentheim twee indrukwekkende evenementen plaats die bezoekers van heinde en verre aantrekken: de 19e regionale boerenmarkt in het Kurpark en het grote Kurparkfeest met verlichting.

verdere informatie
28.05.2024

Volgens een recente ranglijst belandde de Eremitage in Bayreuth samen met Planten un Blomen in Hamburg en Muskauer Park in Bad Muskau (Saksen) op het podium van de winnaars.

verdere informatie
28.05.2024

Voor een dag of een hele vakantie - de levendige stad met haar weelderige parken en charmante stadsbeeld weet te betoveren. Gezellige cafés en herbergen, parken en podia staan klaar.

verdere informatie
27.05.2024

Zomers zwemplezier en bijzondere zintuiglijke impulsen op en in de Bodensee: Het lidoseizoen in Konstanz begint op zaterdag 25 mei 2024.

verdere informatie
27.05.2024

Spelen met de elementen - dat zou de titel kunnen zijn van het weekend dat je in Essen kunt doorbrengen. Want de stad in het centrum van het Ruhrgebied weet contrasterende elementen perfect te combineren.

verdere informatie
21.05.2024

Het zacht glooiende landschap rond de Waginger See in Opper-Beieren lijkt te zijn gemaakt om de geest te kalmeren en het lichaam zachtjes in beweging te krijgen.

verdere informatie