14.10.2019 | Oorsprong: W&L multimedia solutions GmbH

UNESCO - Het mooiste wat hebben verlaten mens en natuur

UNESCO World Heritage Bergpark Wilhelmshöhe een Kassel
UNESCO World Heritage Bergpark Wilhelmshöhe een Kassel
UNESCO World Heritage Bergpark Wilhelmshöhe een Kassel | © pixabay.com

UNESCO World Heritage Sites in Duitsland

Alleen de beste en meest opmerkelijke getuigenissen van de mens en natuurlijke historie verdienen de titel van UNESCO World Heritage Site. Van 981 werelderfgoed sites zijn er 38 culturele verworvenheden en natuurverschijnselen in Duitsland. Zo Duitsland Rang 4 in Europa veilig is. Dus als je wilt om te zoeken naar aanwijzingen door het erfgoed van de mensheid , die open staat voor veel mogelijkheden zijn.

Op ongeveer 8 verschillende routes kunt genieten van de World Heritage Sites van de Hanzesteden in het noorden tot het klooster Reichenau in het zuiden en bewonder toeristen dit jaar. Niet alleen indrukwekkende monumenten en stadsgezichten zijn hier te zien, maar ook in industriële installaties en de charmante natuurlijke landschappen.

Over een Androit of iOS mobiele hebben cultuur zoekers vakantiegangers ook de mogelijkheid om de zogenaamde "World Heritage Cruises" te downloaden en te leren over de verschillende UNESCO World Heritage sites en routes op Ever Places. Informatie en andere attracties en hoogtepunten rond de UNESCO World Heritage Sites in Duitsland, kunt u terecht op germany.travel. De UNESCO Seal is een belangrijke kwaliteit merk in het internationale toerisme is van groot belang voor Duitsland.

Maar ook in de buurlanden zal uitstekend bewaard UNSECO World Heritage Site te vinden. Dus de World Heritage in Zwitserland bestaat uit 11 sites - waaronder twee grensoverschrijdende en in Oostenrijk 8 World Heritage Sites die een reis elk waard zijn.

Laat u betoveren door de prachtige sites van de geschiedenis - liefhebbers!