10.05.2020 | Oorsprong: LAG „Ferien auf dem Lande in Thüringen“ e. V.

Vakantie op het platteland in Thüringen met het hele gezin

Vakantie op het platteland
Vakantie op het platteland
© Halfpoint / Fotolia.com

Kustverlof in Thüringen belooft plezier met alle zintuigen. Thüringen is een vakantiebestemming met prachtige landschappen, culinaire ontdekkingen en gastheren die zich verheugen op uw komst. Wil je met een baby of peuter reizen?

Dan bent u bij de Thüringer Baby- & Kinderhöfe aan het juiste adres. Kinderen houden van afwisseling, plezier en avontuur. Ze voelen zich helemaal in hun element op een plattelandsvakantie. Hier kunnen ze ravotten, spelen met andere kinderen, dieren aaien en voeren, over de schouder van de boer kijken terwijl hij werkt, op de tractor rijden, knutselen, bakken of koken.

De Baby & Kinderboerderijen voldoen aan gedefinieerde kwaliteitsnormen en hebben hun diensten afgestemd op de behoeften en wensen van hun jonge gasten.

Mooie slaapkamer in de kindertuin - Mooie slaapkamer in de kindertuin - © Landurlaub in Thüringen
Mooie slaapkamer in de kindertuin | © Landurlaub in Thüringen

Ze wonen in ruime vakantiewoningen en appartementen met baby- en peuteruitrusting. Dit is inclusief een kinderbedje en -stoel, stopcontactbeveiliging, verduisteringsvoorzieningen in de slaapkamers, voetenbankje, potje of wc-kinderzitje. Naast veel vrije ruimte en een speeltuin zijn er bouwstenen, boeken en spelletjes voor alle leeftijdsgroepen.

Terwijl de kleintjes tussen de weiden, strobalen en dierenstallen doorbrengen, verheugen de volwassenen zich op een ontspannende pauze. Ga zitten met een boek in de schaduw van een appelboom of geniet 's avonds samen van de tijd met een glas wijn.

Als uw familie een viervoeter heeft, vindt u in Thüringen hondenvriendelijke vakantiewoningen, vakantiehuizen en plattelandshotels. De gastheren in het land zijn goed voorbereid op een vakantie met een hond. Vaak is er een tuin en zelfs een hondenmand aanwezig. Want ook uw hond moet een comfortabele slaapplaats hebben. Geniet van de tijd, zwerf door de bossen of over de weilanden en beleef een afwisselende vakantie met de hond in Thüringen.

Leuke hond in een mandje - Leuke hond in een mandje - © Landurlaub in Thüringen
Leuke hond in een mandje | © Landurlaub in Thüringen