Brandenburg

Brandenburg - een gevarieerde vakantie voor gezinnen en individuen

In deze reistekst over Brandenburg kom je erachter waarom Brandenburg de ideale vakantiebestemming is. Brandenburg is de juiste vakantiebestemming voor gezinnen en individuele reizigers. Het is gevarieerd en biedt voor elk wat wils. Deze reistekst over Brandenburg informeert u over de verschillende dingen die u kunt doen - alleen, met vrienden of met het gezin - tijdens uw vakantie in deze grote deelstaat.

De natuurlandschappen van Brandenburg nodigen uit tot uitgebreide wandeltochten

Wandelliefhebbers vinden in de deelstaat Brandenburg een waar wandelparadijs: Dennenbossen, idyllisch gelegen meren en historische plaatsen zoals kastelen. Er zijn ongeveer 2000 kilometer bewegwijzerde wandelpaden in de deelstaat Brandenburg. U kunt kiezen voor een eendaagse tocht of een meerdaagse rondwandeling.

Ontdek Brandenburg op twee wielen

Maar niet alleen wandelliefhebbers komen in Brandenburg aan hun trekken. Brandenburg biedt ook prachtige fietstochten. U kunt de omgeving van een van de steden in Brandenburg of de omgeving van Berlijn op de fiets verkennen of een meerdaagse fietstocht maken. Dit is een uitstekende manier om deze prachtige federale staat te verkennen.

#Duitslandactief - Trekvogels spotten in fietsparadijs Brandenburg

Familievakantie in Brandenburg

Of het nu gaat om wandeltochten of fietstochten: Brandenburg is de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Maar Brandenburg biedt nog meer voor een onvergetelijke gezinsvakantie: wat dacht u van een woonboottocht met het hele gezin. Een heel bijzonder genoegen, vooral in de zomer. U beslist welke tour u wilt nemen. Musea, parken en verschillende steden wachten op u aan rivieren als de Havel.

Van musea en kastelen tot industriële cultuur - cultuurvakanties in Brandenburg

De deelstaat Brandenburg ligt rond Berlijn. Natuurlijk is de stad Berlijn altijd een interessante vakantiebestemming. Maar Brandenburg heeft verschillende steden die uitnodigen om te flaneren, te winkelen en te vertoeven in alle comfort. Ook daar valt veel te ontdekken: De Brandenburgse hoofdstad Potsdam met het slot Sanssouci en de Romeinse baden, de stad Brandenburg an der Havel met het gotische stadhuis en de dom, of toch liever Cottbus met de dierentuin en het Branitz-paleis? Je hebt keuze te over. Als u genoeg tijd plant, kunt u ook alle drie de steden bezoeken en ze misschien combineren met een fietstocht.

Wat eet je in Brandenburg?

Brandenburg nodigt u uit om te ontspannen en u goed te voelen

U kunt ook ontspannen en u laten verwennen in Brandenburg. Het is het land van de gezondheids- en wellnessvakanties. U kunt zich een paar dagen of zelfs een week of langer laten verwennen in verschillende faciliteiten. U kunt ontsnappen aan de stress en de hectiek van het dagelijks leven en nieuwe energie opdoen. In het Spreewald, bijvoorbeeld, vindt u verschillende uitstekende wellnesshotels. Of heeft u liever een meer waar u in de zomer kunt zwemmen?

Geschikte catalogi voor een vakantie in Brandenburg

Brandenburg

Vakantie in de Uckermark

Uckermark Vakantiebroschures

Brandenburg

Explore Potsdam Travel Magazine

Potsdam

Het maakt niet uit wat u zoekt op uw volgende vakantie. Vakantiekompas laat u zien dat Brandenburg u precies biedt wat u zoekt voor een geslaagde vakantie.