07.09.2023 | Oorsprong: Kur und Tourismus GmbH Bad Peterstal-Griesbach

Gourmetbox in het premium wandelresort Bad Peterstal-Griesbach

Gourmetbox in Bad Peterstal-Griesbach
Gourmetbox in Bad Peterstal-Griesbach
Gourmetbox in het premium wandelresort Bad Peterstal-Griesbach | © Janna Kamphof

In het premium wandelresort Bad Peterstal-Griesbach ontdek je de natuur op ongerepte paden, de uitgestrekte bossen van het Zwarte Woud, verborgen weidedalen met prachtige fruitboomweiden, machtige rotsen en idyllische watervallen. Voor alle fijnproevers is er een exclusieve gourmetbox te boeken. Breid je natuurbelevenis op de Wiesensteig uit met dit culinaire hoogtepunt. In de Haberer Hütte wacht de liefdevol bereide box op je met hartige specialiteiten uit het Zwarte Woud tot en met het zoete einde, evenals een glas wijn, ons goede lokale mineraalwater en het wereldberoemde Kirschwasser. Als cadeau of voor je eigen wandeling - de gourmetbox maakt de tocht op de Wiesensteig tot een onvergetelijke ervaring. Boek nu online op onze website: www.bad-peterstal-griesbach.de

Bad Peterstal-Griesbach ligt in het schilderachtige Renchtal, midden in het Zwarte Woud, en biedt een ideale omgeving voor een ontspannen, natuurgerichte vakantie. De gemeente staat vooral bekend om de vele wandelmogelijkheden, die wandelaars van alle leeftijden en niveaus aanspreken. Enkele van de mooiste routes in Duitsland, waaronder de beroemde "Goldsteig" wandelroute, zijn hier te vinden. Het gebied is zelfs bekroond met de titel "premium wandelresort" vanwege de prachtige wandelpaden en adembenemende natuur.

Het culinaire landschap van Bad Peterstal-Griesbach is diep geworteld in de traditie van het Zwarte Woud. De regionale specialiteiten zoals Schwarzwaldham, kirschgebak en Badense wijnen zijn een must voor elke bezoeker. Talrijke herbergen en restaurants serveren traditionele gerechten, vaak gemaakt van lokale ingrediënten, en bieden zo een authentieke smaakervaring van de regio.

Vakantiemagazine Bad Peterstal-Griesbach

Vakantiemagazine Bad Peterstal-Griesbach

Zwarte Woud

Genesteld in de diepe dalen van het Zwarte Woud, doorkruist door de Wilde Rench, ligt de idyllische nationale parkgemeente Bad Peterstal-Griesbach op ongeveer 400m boven de zeespiegel. Het kuuroord werd beroemd om zijn drie minerale bronnen en staat tegenwoordig voor uitstekende wandelvakanties en gezinsvriendelijke aanbiedingen. De premium wandelroutes Himmelssteig, Schwarzwaldsteig, Teufelskanzelsteig en Wiesensteig en de premium wandelroute Panoramawegle staan bovenaan de lijst. Ontdek de uitgestrekte bossen van het Zwarte Woud, verborgen weidedalen met prachtige fruitboomweiden, machtige rotsen en stille meren tijdens het wandelen op de vele natuurpaden.