13.02.2024 | Oorsprong: Potsdam Marketing und Service GmbH

Inspiratie en informatie - nieuw drukwerk voor vakantie in Potsdam

Inspiratie en informatie - nieuw drukwerk voor vakantie in Potsdam
Paleis Sanssouci in Potsdam | © PMSG SPSG, André Stiebitz

Jouw Potsdam reismagazine als inspiratiebron voor vakantieplanning

Ook in 2024 biedt PMSG Potsdam Marketing und Service GmbH haar gasten een goede inspiratiebron voor het plannen van hun vakantie naar Potsdam. Het reismagazine Dein Potsdam biedt uitgebreide informatie over de stad en haar hoogtepunten, waaronder

  • Bijzondere plaatsen: Dein Potsdam-Reisemagazin presenteert de meest fascinerende en historisch belangrijke plaatsen in Potsdam.
  • Tour tips: Het magazine bevat gedetailleerde routebeschrijvingen voor wandelingen en fietstochten door het barokke stadscentrum en het UNESCO Werelderfgoed.
  • Evenemententips: De culturele kalender van de stad heeft vele hoogtepunten om een vakantie in Potsdam af te ronden. De brochure geeft een goed overzicht van de hoogtepunten die u niet mag missen.
Explore Potsdam Travel Magazine

Potsdam

Het "Explore Potsdam Travel Magazine" is een goede bron van inspiratie voor uw volgende vakantie in Potsdam met veel tips voor speciale bezienswaardigheden, hoogtepunten van evenementen en tochten per boot, fiets of te voet.

Uitnodiging voor informatie ter plaatse in Potsdam

De stad verkennen met een expert? De "Invitation to Potsdam" biedt het beste overzicht van alle stadsrondleidingen - van klassieke stadsrondleidingen en kinderrondleidingen tot een culinaire reis langs de potten en pannen van de stad. Er worden ook rondleidingen door de wijken van Potsdam aangeboden.

De producten "Dein Potsdam-Reisemagazin" en "Einladung nach Potsdam" zijn nu verkrijgbaar in de Tourist Information Centres, kunnen besteld worden als informatiepakket en zijn beschikbaar als epaper of download.

Tip: De Berlin WelcomeCard - Potsdam Edition is de ideale metgezel voor je verblijf in Potsdam. Hiermee kun je gebruik maken van het openbaar vervoer in Berlijn en Potsdam en krijg je korting op een groot aantal toeristische activiteiten. Verkrijgbaar bij de toeristeninformatiecentra in Potsdam en Berlijn.