31.10.2023 | Oorsprong: Kur- & GästeService Bad Füssing

Lente in Bad Füssing: Ontspannen en revitaliseren in Europa's grootste thermische wereld

Bad Füssing
Bad Füssing
Europa's meest populaire kuuroord in het hart van de Passau-regio | © Kur- & GästeService Bad Füssing, Leonie Lorenz

Bad Füssing verwent zijn gasten met de kracht van zijn legendarische thermaal water. De natuurlijke, genezende schat, die met een temperatuur van 56 graden uit een diepte van 1.000 meter opborrelt, is ook nu nog de grootste trekpleister voor gasten. In de drie thermen met ongeveer 12.000 vierkante meter wateroppervlak wacht u het grootste thermale landschap van Europa.

Bosbaden en "kuurfietsen" door prachtige landschappen

Neder-Beierse gastvrijheid, 1.000 wellness-eilanden tussen de kuuroorden en prachtige natuur met speciale, nieuwe aanbiedingen voor bosbaden, bostherapie en bosmeditatie in het gecertificeerde kuuroord en helende bos maken het gemakkelijk om de stress en de hectiek van alledag snel te vergeten.

Rondom Bad Füssing kunnen vakantiegangers rekenen op een ongeveer 460 kilometer lang, goed ontwikkeld netwerk van fiets- en wandeltochten - langs of door idyllische rivierweiden, bossen, natuurgebieden en overwegend vlak terrein. Een bijzondere traktatie die met name Bad Füssing zijn gasten in deze vorm biedt: Breng uw bloedsomloop op gang op de fiets en ontspan daarna in een van de unieke thermen- en saunalandschappen. Spa fietsen wordt beschouwd als de ideale combinatie om fit te worden en te blijven.

Bosbaden: Ervaring voor lichaam en ziel - Bosbaden: Ervaring voor lichaam en ziel - © Kur- & GästeService Bad Füssing, Leonie Lorenz
Bosbaden: Ervaring voor lichaam en ziel | © Kur- & GästeService Bad Füssing, Leonie Lorenz

Cultuur, plezier en amusement die inspireren

Bad Füssing biedt plezier, cultuur en amusement op het hoogste niveau: met een evenementenprogramma dat jaarlijks verrast met bijna 2.000 hoogtepunten, een casino en culinaire belevenissen in de talrijke cafés en restaurants. Het kuuroord is ook een ideaal uitgangspunt voor dagtochten naar de beroemde drierivierenstad Passau, het Beierse Woud of Opper-Oostenrijk.

"Bloesemtherapie" in het kuurpark en "bosbaden" voor de ziel

Het is het meest uitgestrekte thermale landschap op het continent dat Bad Füssing beroemd heeft gemaakt. Maar het "groene aanbod" van het kuuroord is nog groter: tweederde van de omgeving van Bad Füssing is beplant met ontspanningseilanden, felgekleurde belevingswerelden en groenblijvende thema-eilanden. Vooral in het voorjaar inspireert Bad Füssing met zijn "bloesemtherapie" voor alle zintuigen en een paradijselijke omgeving te midden van ongerepte natuur en idyllische rivierweiden. Laat u inspireren door een veelheid aan ontspannende attracties, ongerepte natuur, geneeskrachtige thermale wateren, wellness-highlights uit de hele wereld en Beierse gastvrijheid.