07.01.2021 | Oorsprong: TVB Naturparkregion Reutte

Regio natuurpark Reutte - Poort naar Tirol

Natuurpark Reutte
Natuurpark Reutte
Natuurpark Reutte | © Robert Eder

Natuurpark Reutte heeft een verscheidenheid aan culturele en sportieve attracties te bieden, direct aan de Beierse-Tiroolse grens. Elf vakantiedorpen wachten erop door u te worden ontdekt. In de zomer staat u een echt wandelparadijs te wachten met tal van almen en hutten. Na een lange wandeling kunt u een frisse duik nemen in een van de kristalheldere meren van natuurpark Reutte - bijv. in de Plansee, Frauensee of Urisee. In de winter zijn er voor actieve vakantiegangers tal van winterwandelpaden en loipes beschikbaar.

Geniet van de culinaire hoogtepunten in één van de acht hutten in betoverende winterse sfeer. Kom tot rust in de maagdelijke natuur, ver van alle drukte op de pistes. Het hele jaar door houden de Burgenwelt Ehrenberg met museum en natuurtentoonstelling, de spectaculaire hangbrug voor voetgangers, de highline 179, de Alpentherme Ehrenberg en de kabelbaan van Reutte zich aan hun belofte van een gevarieerd vakantieprogramma voor het hele gezin.

Natuurpark Reutte

Natuurpark Reutte

Tirol

Natuurpark Reutte heeft een verscheidenheid aan culturele en sportieve attracties te bieden, direct aan de Beierse- Tiroolse grens.

Daarnaast trekt de highline179

Vanaf 2019 kan de route naar de ruïne van burcht Ehrenberg en de highline 179 vanaf het bezoekerscentrum naar het gerestaureerde Hornwerk, comfortabel worden ingekort, dankzij de net geïnstalleerde hellinglift Ehrenberg Liner. Vakantiegangers in het natuurgebied Reutte doen hun voordeel met de gratis Gäste Aktiv Card. Daarmee profiteert u al vanaf één overnachting van talrijke producten en diensten, die gratis of met korting worden aangeboden.

highline179 en het Regio natuurpark Reutte