26.11.2020 | Oorsprong: Familotel AG

Vakantie zoals de hele familie die leuk vindt

Nieuwe Familotel-catalogus Vakantie zoals wij het willen voor het jaar 2021 gepubliceerd
Nieuwe Familotel-catalogus Vakantie zoals wij het willen voor het jaar 2021 gepubliceerd
Nieuwe Familotel-catalogus Vakantie zoals wij het willen voor het jaar 2021 gepubliceerd | © Familotel AG

De nieuwe Familotel-catalogus "Vakantie zoals wij het willen" is gearriveerd. Zelfs de omslagfoto met de vele grappige kindertekeningen laat zien hoe kinderen vakantie zien: Kleurrijk, gevarieerd en voor iedereen verschillend. Precies wat een vakantie in een Familotel biedt. Met de nieuwe catalogus begint de planning voor de volgende vakantie meteen met plezier en spanning. Aan 152 zijden presenteren zich de 60 aangesloten ondernemingen van de hotelcoöperatie die in Europa toonaangevend zijn op het gebied van gezinsvakanties. Of het nu in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Liechtenstein, Zwitserland, Hongarije of Nederland is - elk gezin vindt hier zijn droomaccommodatie.

De individuele woningen presenteren zich in een nieuwe pracht en praal. De vele foto's van de accommodaties en de omgeving bieden een authentiek inzicht. Duidelijk voorbereide informatie over locatie, faciliteiten, gastronomie en vrijetijdsbesteding belooft de vakantieplanning kinderspel te maken. De beoordeling door het Familotel Happy-Kronen en de indeling in themahotels (baby's, tieners, wintersport, paardrijden en wellness) helpen bij de selectie. Ook de praktische uitvouwbare legende, die een extra overzicht geeft van de aangeboden diensten. Zo kunnen de zoekparameters worden aangepast en vergeleken volgens de persoonlijke wensen van jong en oud. De beslissing voor de gezinsdroomvakantie is dus heel eenvoudig.

Op de introductie cataloguszijde staat informatie over de filosofie van Familotel en de mooie vakantiegarantie, evenals verdere diensten en informatie. Veelgestelde vragen over Familotel worden beantwoord in het middelste gedeelte. Er zijn ook twee pagina's voor de kinderen om te puzzelen en te schilderen. Voor een snel overzicht worden alle hotels en hun respectievelijke aanbiedingen vergeleken in een tabel aan het einde. Dit maakt het doorbladeren van de catalogus voor iedereen erg leuk, want de perfecte gezinsvakantie begint al in de planningsfase.