27.06.2023 | Oorsprong: Lingen Wirtschaft & Tourismus GmbH

Sport en plezier met kano en fiets in Emsland

Sport en plezier en Lingen in Emsland
Sport en plezier en Lingen in Emsland
Genieten van de natuur en onthaasten van het dagelijks leven, Lingen in Emsland is hier precies goed voor. | © Lingen Wirtschaft & Tourismus GmbH, MedienAtelier Emsland

Geniet van de natuur, ontspan van het dagelijks leven en beleef een ontspannen dag in de buitenlucht samen met leuke mensen: Dit alles is mogelijk tijdens onze gecombineerde fiets- en peddeltocht.

Op vrijdagmiddag word je verwelkomd door de reisleiding op het historische stadhuis en leer je je medereizigers kennen tijdens een rondleiding "In de verandering van tijd" door de oude binnenstad van Lingen. Een stevig diner in de Alte Posthalterei brengt je in de stemming voor een actief weekend.

Op zaterdag geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet voordat je bij het hotel wordt opgehaald voor een fietstocht rond Lingen op je huurfiets. Bij zomerse temperaturen is een omweg naar het stuwmeer een must. Eenmaal aangekomen bij de kanoboerderij "Zur Ems" in Wachendorf wacht je een stevige lunch. In de middag draait het allemaal om: Beleef de natuur en heb tegelijkertijd plezier! Op een mooie, kronkelende route voert de kanotocht door het betoverende landschap van de Ems-weiden. Door de rustige stroomsnelheid is kanovaren op de Ems zelfs voor ongeoefenden gemakkelijk. De dag eindigt met een gezellige barbecue en een romantisch kampvuur. Een shuttle brengt je dan terug naar je hotel.

Bij het ontbijt op zondag kun je de beste indrukken van je actieve weekend in de stad op de Ems de revue laten passeren voordat je aan je individuele vertrek naar huis begint.

Sport en plezier met kanoën in Lingen op de Ems - Sport en plezier met kanoën in Lingen op de Ems - © Lingen Wirtschaft & Tourismus GmbH, MedienAtelier Emsland
Sport en plezier met kanoën in Lingen op de Ems | © Lingen Wirtschaft & Tourismus GmbH, MedienAtelier Emsland

Reisdata: 14-16.07.23 en 25-27.08.23
Prijs: 259 € per persoon in een tweepersoonskamer, eenpersoonskamer op aanvraag.

Individuele data zijn beschikbaar voor groepen van 10 of meer.

Opmerking: Voor deze reis is een minimum aantal deelnemers vereist.

Neem voor meer informatie over het actieve weekend in Lingen contact op met Lingen Wirtschaft & Tourismus GmbH via 0049 / 591 9144 147 of online op www.tourismus-lingen.de.

Reisaanbiedingen voor Lingen en het Emsland

Reisaanbiedingen voor Lingen en het Emsland

Emsland

Beleef de veelzijdigheid van de Emslandse cultuurmetropool Lingen. Of het nu gaat om een vijf nachten durende fietssterrentocht, een rondleiding door de oude binnenstad van Lingen of een op maat gemaakt clubvakantie-aanbod: De beste suggesties voor Lingen-ervaringen vindt u gebundeld in de pakketmap. Achterin de brochure vindt u ook een gids van gastheren.