17.11.2023 | Oorsprong: Tourismusverband „Liebliches Taubertal“ e.V.

Vakantie en het Vakantielandschap Liebliches Taubertal

Vakantielandschap Liebliches Taubertal
Vakantielandschap Liebliches Taubertal
100 kilometer lange fietspad en het Vakantielandschap Liebliches Taubertal | © TLT/Peter Frischmuth

Het “Liebliches Taubertal” is een populaire bestemming voor fietsers, die kunnen kiezen uit ongeveer 2200 km aan fietsroutes. De ongeveer 100 kilometer lange fietsroute “Liebliches Taubertal – Der Klassiker” van Rothenburg ob der Tauber naar Wertheim am Main bestaat al meer dan 40 jaar en is bekroond met 5 sterren. De wijnfi etsroute, de “Main-Tauber-Fränkische-Rad-Achter” en de regionale routes beloven afwisseling.

Voor wandelaars is de ca. 130 kilometer lange Tauberdal- panoramaweg van Freudenberg via Wertheim en Bad Mergentheim naar Rothenburg aan te bevelen. De route is bekroond met het zegel „Wanderbares Deutschland“.

De Jakobswanderweg (Jakobswandelroute) door het Odenwald, het Main- en het Tauberdal, 30 rondwandelingen (waaronder drie bierroutes) en 9 meditatieve rondwandelingen zijn prachtige mogelijkheden. Uw vakantie wordt compleet met het culturele aanbod en een culinair genot van wijn en regionale specialiteiten.

Liebliches Taubertal Vakantiemagazine

Liebliches Taubertal Vakantiemagazine

Baden-Württemberg

Vakantielandschap „Liebliches Taubertal“ is een nationaal erkende bestemming voor fietsers en wandelaars. Overzicht van de vakantieregio "Liebliches Taubertal" met informatie over regionale activiteiten, stadsportretten en een adressenbestand van gastheren en -vrouwen, pensions, hotels en vakantiewoningen.