10.02.2023 | Oorsprong: TVB Region Hall-Wattens

Beleef de natuur: zomervakantie 2023 in het hart van Tirol

Walderalm in de Karwendel
Walderalm in de Karwendel
Zomervakantie 2023 in het hart van Tirol in de regio Hall-Wattens | © hall-wattens.at

De regio Hall-Wattens ligt in het hart van de Tiroolse bergen en trekt bezoekers aan met zijn ontspannende omgeving in de uitgestrekte natuur. In de zomer is de vakantieregio ideaal om te wandelen en te mountainbiken - maar vooral om de batterijen op te laden en te onthaasten. Hier vindt u zowel bewogen als plezierige wandelroutes in de Tuxer Alpen en het Karwendelgebergte.

Wandelingen langs de panoramische Zirbenweg of speel- en themapaden voor het hele gezin, in de regio Hall-Wattens en Oostenrijk komt elke vakantiegast aan zijn trekken.

De grootste oude stad van West-Oostenrijk, Hall in Tirol, vormt een bezienswaardig contrast met de omringende bergen. De charmante pleinen en steegjes kunt u het beste ontdekken tijdens een spannende rondleiding of een speurtocht door de oude stad.

Bijzonder zijn ook de krachtplekken in de regio: hier kunt u pauzeren, vertoeven en nieuwe energie opdoen.

Bestel nu uw vakantiebrochure voor de regio Hall-Wattens in Tirol

Hall-Wattens Vakantie

Hall-Wattens Vakantie

Tirol

Vakantie voor ontdekkingsreizigers in de Tirolse bergen. Hall in Tirol zijn ideaal voor een onvergetelijke, actieve vakantie in hartje Tirol.

Hall in Tirol - Hall in Tirol - hall-wattens.at
Hall in Tirol | hall-wattens.at

De regio Hall-Wattens in Tirol is een indrukwekkend gebied vol adembenemende landschappen, eeuwenoude culturele plaatsen en heilige krachtplaatsen. Sommige van deze krachtplaatsen worden al generaties lang als heilig beschouwd.

De eerste en meest bekende machtsplaats in de regio is de parochiekerk van Hall. De kerk wordt al sinds de 18e eeuw als heilig beschouwd en herbergt verschillende prachtige fresco's. De kerk is ook een populaire plaats voor spirituele groei en meditatie.

Een andere populaire machtsplaats is het Hasegg-kasteel. Het kasteel is meer dan 700 jaar oud en herbergt een indrukwekkende collectie oude munten en kunstvoorwerpen. Er wordt gezegd dat het kasteel magische krachten heeft en er zijn velen die hier komen om hun spirituele reis te beginnen.

De derde en laatste machtsplaats in de regio is het Heiligdom van Wattens. De plaats is een bekend bedevaartsoord en herbergt de beroemde bedevaartsbasiliek. Er wordt gezegd dat de basiliek een helende werking heeft en mensen beschermt tegen kwaad. Velen komen hier om hun spirituele behoeften te vervullen.

De krachtplaatsen in het Hall-Wattens gebied zijn vol magie en heiligheid. Zij zijn een plaats waar mensen kracht en energie kunnen vinden om hun spirituele reis te beginnen. Het is een plaats waar zij zichzelf en anderen kunnen helpen om een beter leven te leiden.