24.10.2023 | Oorsprong: Stadtverwaltung Boppard / Tourist Information

De kerstmarkt van Boppard is een waar winterwonderland

Kerstmarkt in Boppard
Kerstmarkt in Boppard
De kerstmarkt van Boppard is een waar winterwonderland | © Pixabay

Fonkelende sterren, kerstballen, de geur van koekjes, glühwein, een vriendelijke man met een lange witte baard en een heleboel kerstsfeer - dat is wat de bezoekers van de eerste kerstmarkt van Boppard op het historische marktplein te wachten staat.

Omlijst door prachtige oude vakwerkhuizen, onder het oog van het herkenningsteken van de stad, de St. Severuskerk, staan de feestelijk versierde kerstkraampjes met allerlei aanbod. Te midden van met kerst versierde dennenbomen en feeërieke lichtjes vindt iedereen het cadeau dat hij nog mist en veel lekkers.

Van kerstaccessoires, geschenken en souvenirs tot traditionele kerstsnoepjes en zeer praktische zaken - er is altijd tijd voor een glas glühwein tussendoor. En een beetje meer, voor het kerstprogramma bestaande uit muzikale intermezzo's door de muziekverenigingen, het bezoek van Sinterklaas en het Christuskind, koetsritten en nog veel meer, voor groot en klein. De kerstmarkt in Boppard is een prachtige gelegenheid om in de kerstsfeer te komen en even te ontsnappen aan de hectiek van alledag.

De kerstmarkt van Boppard vindt plaats van 08-17 december 2023 van maandag tot en met donderdag van 10 tot 19 uur en van vrijdag tot en met zondag van 10 tot 22 uur.

Meer informatie kunt u rechtstreeks verkrijgen op www.boppard-weihnachtsmarkt.de

Kerstmarkt in Boppard - Kerstmarkt in Boppard - © Stadtverwaltung Boppard
Kerstmarkt in Boppard | © Stadtverwaltung Boppard
Brochure Boppard - Tijd voor u

Brochure Boppard - Tijd voor u

Rijnland-Palts

Spannend vermaak: Bijna geen enkele andere stad aan de Midden-Rijn biedt zoveel ontdekkingen uit meer dan 2000 jaar cultuurgeschiedenis als Boppard.