20.04.2023 | Oorsprong: Ferienregion Nationalpark Hohe Tauern GmbH

Op ontdekkingsreis met de National Park Summer Card

Hohe Tauern Panorama Trail
Hohe Tauern Panorama Trail
Hohe Tauern Panorama Trail | © Ferienregion Nationalpark Hohe Tauern, Gerald Demolsky

Met de Nationalpark SummerCard, die meer dan 60 attracties en het gebruik van het openbaar vervoer omvat, biedt de vakantieregio Nationaal Park Hohe Tauern onvergetelijke ervaringen voor het hele gezin.

Het nationale park Hohe Tauern is een natuurparadijs dat qua schoonheid, rijkdom en diversiteit nauwelijks te overtreffen is. Rond de hoogste bergen van Oostenrijk kunnen outdoorliefhebbers, gezinnen en wandelaars genieten van een van de meest fascinerende en opwindende landschappen op aarde.

Om de regio Nationaal Park Hohe Tauern met zijn veelzijdige aanbod bijzonder intensief te kunnen beleven, kunt u van 1 mei tot 31 oktober bij uw gastheren - hotels, pensions, boerderijen en vakantiewoningen - de Nationalpark SummerCard aanschaffen. Elke dag kunt u een van de 60 attracties bezoeken - waaronder bezienswaardigheden, meren en natuurspektakels, vrijetijds- en sportfaciliteiten en bergbanen - en profiteren van verdere kortingen.

Een bijzonder hoogtepunt van de Nationalpark SommerCard is het Nationalpark Hohe Tau-ern in Mittersill. De 1.800 m² grote alpine beleveniswereld is een van de populairste excursiebestemmingen in het SalzburgerLand. Bezoekers lopen door tien fascinerende natuurgebieden achter elkaar en leren de buitengewone diversiteit van het grootste beschermde gebied in de Alpen kennen en begrijpen.

Tien stations, zoals het adelaarsvluchtpanorama, schatkamer met 3D-avonturenbioscoop, marmot & co, nationaal park 360°, making of nationaal park, bergbosgalerij, alpenzomer, wilde wateren, lawine- en watervalkoepel met 270°-projectie, gletsjerwereld en de 360°-bioscoop wachten erop om door jong en oud verkend te worden.

De Nationalpark SummerCard biedt de ideale vorm van duurzaam reizen met klimaatvriendelijke trein- en busreizen naar de attracties. Dit speciale aanbod omvat dagelijks gratis gebruik van de Pinzgauer Lokalbahn, de regionale buslijnen van de SVV in Pinzgau en de deelnemende wandelbussen, evenals een dagkaart voor de Grossglockner Hochalpenstraße en de Gerloser Alpenstraße.

Nationaal Park Zomerkaart - Nationaal Park Zomerkaart - © Ferienregion Nationalpark Hohe Tauern GmbH
Nationaal Park Zomerkaart | © Ferienregion Nationalpark Hohe Tauern GmbH

In het grootste beschermde gebied van de Alpen is een fantastisch stuk land te ontdekken. Dit gebied te voet, op eigen kracht en met een kleine ecologische voetafdruk ontdekken is een onvergelijkbare natuurbelevenis van bijzondere aard. Meer informatie op nationalpark.at of op nationalpark-sommercard.at

A summer full of adventure - Nationalpark SommerCard

Als u een bijzonder inzicht wilt krijgen in het grootste en oudste nationale park van Oostenrijk, moet u beslist deelnemen aan een rangerrondleiding door het nationale park en een van de talrijke thematentoonstellingen over het nationale park bezoeken, zoals de Nationale Parkwerelden.

Nationale Parkwerelden Hohe Tauern

De 1.800 m² grote werelden van het Nationaal Park Hohe Tauern in Mittersill behoren tot de modernste nationale parkcentra van Europa. Bezoekers lopen door 10 fascinerende natuurgebieden achter elkaar en leren over de buitengewone diversiteit van het grootste beschermde gebied in de Alpen. Met zijn spectaculaire 360°-panoramabioscoop is de tentoonstelling een van de populairste bezoekershoogtepunten in de vakantieregio Nationaal Park Hohe Tauern.

Nationale Parkwerelden - Nationale Parkwerelden - © Ferienregion Nationalpark Hohe Tauern GmbH
Nationale Parkwerelden | © Ferienregion Nationalpark Hohe Tauern GmbH